tirsdag 9. desember 2008

panorama 4 bilder


Her har jeg prøvd meg på panorama med nattbilder 4 bilder satt sammen i photoshop dette er første gangen jeg gjør dette men skal nok prøve mere på det ligger flere inne på min side føler jeg er på utrygg grund enda på dette men en gang skal jo være den første vil gjerne høre feil og mangler så jeg kan lære mere av dette.Her er versjon to redigert i lightroom før dem er satt sammen synes det funker bedre. dette er 3 bilder satt sammen.

7 kommentarer:

esnorway sa...

Vil bare si at dette bilde er fra sande i vestfold sett fra hanekleiva rett ovenfor nye e 18

RuneE sa...

Nattbilder som panorama har jeg ikke prøvd meg på, men ser at effekten kan bli spektakulær. Problemet kan synes bla. å være å få en enhetlig fargetemperatur. Kanskje John eller Ivar har en mening her?

John sa...

Ble bra dette ES. Jeg er ingen kløpper på dette selv men oppdaget at jeg fikk problemer når jeg skulle lage panorama av en soloppgang. Problemet var nok at det var for store lys kontraster fra det første til det siste bilde. Mulig man må justere bildene før man lar PS ta jobben. Jeg har bare matet rawfilene rett inn i PS panorama.

RuneE sa...

Jeg foretrekker versjon 2 - her er også himmelen litt mer synlig. Det gir mer liv samtidig som tåkevirkningen over lysene gir en artig tilleggsvirkning.

esnorway sa...

Ja er enig i det så synes ver 2 er best men da må jeg redigere dem før jeg setter dem sammen men det ser jo bedre ut så tror jeg er på riktig vei med dette nå?

esnorway sa...

vil også si at det første er tatt med nikon 18-55 linse men nr 2 er tatt med sigma 28mm

Marie sa...

Fantastisk bilde dette! Eg likar også bilde nr 2 best.