onsdag 11. mars 2009

Kan noen hjelpe meg med dette?

Jeg har ett stativ som var med i kit som ble kjøpte via ebay, ett billig, men helt okei stativ.Merket er Samsonite 1100. Det mangler kulehodet for å feste kameraet på,kom bort under ivrig fotografering for en tid tilbake.Har sjekket det jeg vet via nettet. Men mann har også sjekket litt. Men nå tenkte jeg at det kan jo være noe her inne som vet hvor vi kan henvende oss for å få tak i rett kule til stativet.

10 kommentarer:

RuneE sa...

Vanligvis pleier hodene være festet med standard skrue (1/2 tomme), slik at alle hoder bør passe. Ta stativet med til en anerkjent fotoforretning og prøv. Manfrotto er et godt valg.

Randi sa...

Da tar vi med stativet på tur.

John sa...

Randi..Jeg tok et raskt søk med GEDV (google er din venn) og kunne ikke se at stativer som het Samsonite 1100 hadde kule hode. Er du sikker på at det er kule hode du hadde og ikke et tradisjonelt et ? Er det kule hode gjør du som Rune skrev :)

Randi sa...

Kulehodet og kulehodet fru blom...det er det som er på toppen av stativet...det som kan gå an å ta av. Ikke selv regulerings delen...men det som man skrur fast kameraet i..hjelpes meg...ikke godt forklart....festebrakett kommer det fra min mann??

John sa...

Ser det sånn ut http://www.amazon.com/Samsonite-1100-Triton-Tripod/dp/B000058516

Randi sa...

Jess...det er det!

John sa...

Okey :) Mange stativer har en liten firkantet klums som man skrur fast i kamera slik at man får en hurtigkobling til selve stativet. Er det denne som er borte ? Eller så skjønner jeg da ikke hvorfor du har skrudd av hode til stativet ;)

Randi sa...

Som du spørr...det e jo meg det e snakk om;-) hu som spytter snus på bildebrikken!:-0

Ja det er den som er borte...den firkanten øverst...ja for jeg bruker vanligvis ikke å ta av hodet på stativet..må da være måte på!!hihihihi

John sa...

Den firkanten lar jeg sitte skruddfast fast på kamera hele tiden. Det er vel kansje tvilsom om denne er å få kjøpt løst til dette stativet her i Norge så sant den ikke er lik noen av de andre sin som Manfrotto, Benro, Velbon, etc.....

Ta en tur på en fotobutikk og sjekk.

Randi sa...

Det var vel akkurat der jeg bomma. M sjekke litt opp..hist og pist.
Takk for hjelpen okke som.