lørdag 28. mars 2009

Benk ved elva

Jeg legger hodet på blokka og tar sjansen på å sende inn et bilde jeg tok i Verdal i februar. Jeg falt for denne settingen da jeg gikk forbi og måtte bare ta et bilde. Håper jeg klarte å "catche" noe av stemningen...

8 kommentarer:

MTSS sa...

Fin setting, og fin dag, tenker jeg. :-)

Bruker du noe redigeringsprogram?

Dan sa...

Nei, dette er kun fikset litt på i Picasa. Har såvidt begynt å prøve meg på litt redigering, men er et "null" på det område enda;-)

Randi sa...

Jeg syns bildet var stemningsfullt og fint.

Men jeg ville prøvd å lagt meg på de greinene.:-)).. eller bøyd de ned på ett eller annet viset, sånn at de hadde blitt borte.

Også fra Værrdan da!

RuneE sa...

Hadde det ikke vært for all snøen, ville jeg satt meg ned på benken og nytt solen med en gang. Bra eksponering til tross for kraftig motlys, men ville kanskje (også pga motlyset) hatt litt mer kontrast

John sa...

Hei og velkommen Dan.
For meg har du klart å fange stemningen i bilde. Bra eksponert i motlys. Som Rune nevner så ville jeg vel ha gitt bilde litt mere kontrast.

Dan sa...

Hei og takk for tilbakemeldinger. Jeg har lastet opp bildet på bloggen min, hvor jeg har prøvd å endre det etter deres tips.Hadde vært fint med tilbakemeldinger på om jeg har forstått dette rett. Ellers er det godt å ha noe å strekke seg etter, utrolig mange fine bilder her inne.;-)

Marie sa...

Stemningsfullt!
Eg ville også hatt litt meir kontrast.

MTSS sa...

Mye bedre, vil nå jeg si. Iøyefallende bedre feks sneen på og bak benken, og kontrast skygge...