tirsdag 3. mars 2009

Drygolinvær

9 kommentarer:

Studio Natura sa...

Å se de gardinene, her er det mye å leke seg med gitt! Litt lyst akkurat dette kanskje?

Studio Natura sa...

Men veldig bra komponert med det halve vinduet til venstre :)

esnorway sa...

ja litt av et prosjekt det men fint

John sa...

Stilig bilde, Ivar. Som jeg sa på bloggen din så er dette et skikkelig Topaz/Lucis objekt. Når jeg ser godt etter så ser jeg vel et snev av Lucis i det. Det også er jo konge til å få frem detaljer.
Når det gjelder komp. så vet jeg ikke om SN fleipet. Men jeg ville vel hatt med enten hele vinduet eller droppet det. :)

Studio Natura sa...

Hehe nei jeg mente nok det med vinduet ja :). Det opplagte er å ta med hele eller ikke noe. Her brytes "regelen" på en fiffig og vellykket måte syns jeg. Og det er perfekt at karmen er det siste før bildekanten, ikke glasset. På den måten fullføres innrammingen av treverk selv om motivet kuttes. Det er veldig kløktig gjort (om det er bevisst). Jeg syns også det hever historien i bildet. Det overlates til vår fantasi hvordan denne veggen ender, hvor mange vinduer det er osv. Gardinen har skiftet ser vi. Hadde det vært to eller tre hele vinduer hadde det bare vært bilde av to eller tre vinduer :)

Det jeg syns trekker ned er at det er litt lyst, og at vinduene er midtstilte horisontalt. Kunne ønsket litt mer luft over eller under.

Tenk så kjedelig om vi alle var enige. Fint at alternativer luftes, det er lærerikt.

John sa...

Jeg kjøper den forklaringen din SN. Jeg tenkte litt for A4 og dessuten hadde jeg sett hele huset... ;)

Ivar, er beskjæringen gjort bevisst eller på måfå ? :)

Ivar Ivrig sa...

Bildet er ikke beskjært. Full zoom 270 mm. Bevisst!
Denne gangen :-)

John sa...

Ja da må jeg si du har truffet veldig bra, for søkeren din viser jo ikke 100% av bilde. Du får med andre ord mere med i bilde enn det du ser i søkern. :)

RuneE sa...

Jeg vet ikke om jeg tør si noe etter alle de avanserte kommentarene, men du har en markert "pincushion"- effekt (rette linjer bøyer inn - her tydeligst på høyre side). Dette får man lett ved kraftig tele-linse. Retter du det opp i Photoshop vil du få problemer med vinduet til venstre.

La det være.