søndag 4. juli 2010

Fra blomsterbedet


Lukkertid 1/100 sekund, blenderåpning 7.1, ISO 200, uten stativ - Kamera: Nikon D300s, Objektiv brukt her: Nikon 105 mm, F2.8, VR

4 kommentarer:

Dagrun sa...

Veldig spennende macro og flott valg av fokuspunkt, synes jeg.

En tilstreber jo å finne linjer inn, og det har du funnet til gangs her. Jeg er likevel litt usikker på om det ikke hadde vært enda finere uten det grå på sidene, det kan nesten bli litt i overkant avlangt/ høyt? Sikkert smak og behag og sikkert noen som er uenig, men jeg tror jeg ville komponert bildet med litt mindre grått, ved å gå nærmere på blomsten som er hovedmotivet.

fotogigen sa...

fantastisk flotte farger her! synest personlig den gule uskarpe i forgrunnen "stjeler" litt for mykje oppmerksomhet,her ville eg ha kuttet litt!

RuneE sa...

Jeg må innrømme at jeg slutter meg til de to andre her: fine farger og skarphet på blomsten i midten (og i fokus), men også for meg blir den gule i front noe dominerende.Man kan si at det gule danner en diagonal i bildet, men personlig hadde jeg beskåret den her.

Tommy Andre Nekkoy sa...

Takker for konstruktiv tilbakemelding. Det er nettopp det jeg håper på, for å evt kunne heve egne kvaliteter. Jeg er enig med Fotogigen og RuneE i at den "gule uskarpe" i forgrunnen kunne vært beskjært med noen cm. Resultatet ble faktisk synlig bedre med en gang. Det grå på siden er en del av blomsterbedet, og det får være som det er. Takk for tilbakemelding alle tre - Det kommer flere bilder etterhvert