onsdag 24. mars 2010

Gammal kystkultur.Ein liten kommentar til det nedste bildet. På grunn av holmen rett fram som ligg på skrå ser det ut som om bildet ikkje er "i vater", men det er det altså. Eg kunne tenkt meg å hatt litt meir av naustet med, men på andre sida låg det ulike ting som ville øydelagt inntrykket. Eg har fleire bilde i same sjanger på dette innlegg på Heimdal-bloggen om nokon har lyst til å ta ein kikk.

2 kommentarer:

RuneE sa...

Jeg er veldig svak for slik visning av kystkultur som dette. Jeg er enig i at du beholdt holmen slik som dette. dersom du hadde justert "horisontalen, så ville naustet blitt ganske så skjevt. Fint lysa på garn og "kork". Skulle jeg si noe, så måtte det være at bakgrunnen for båten kunne vært noe mer uskarp (mindre dybdeskarphet) og litt mørkere.

Dagrun sa...

Og jeg er med Rune. Her kjenner en saltvann- og fjørelukta. Jeg liker veldig godt det midterste bildet. Komposisjonen og enkelheten i det. Kjempefint!

Det øverste hadde jeg sikkert gått enda nærmere og ikke fått med trærne. Det er maaaange fine detaljer på sånne båter, men kanskje var meningen din å få med at den lå på land også da...


Naustet nederst er virkelig skakt og skjeivt og værbitt. Kjempefint bilde.

At naustet er det lyseste elementet i bildet forsterker bildet synes jeg. Altså forsterker i betydning gjør det enda bedre, siden det drar fokus.