onsdag 17. mars 2010

I stillhet

Vesterålen er en perle på denne jord. Ting som er blitt hverdagslige/ en selføllgelighet, opplever jeg å se på nytt gjennom fotoapparatet, rart det der-.... :) Noen kaller det "fotoblikket"
Her er mitt første bidrag på denne bloggen :)
Hilsen Mette

6 kommentarer:

Dagrun sa...

Velkommen som innlegger, Mette. Jeg tillot meg å gå inn og lage bildet ditt hakket større. Det fortjener det.

Og ja, fotoblikket blir en ... ikke yrkesskade for oss som ikke har dette som yrke, men kanskje "hobbyskade";) En grei skavank, spør du meg, å ikke klare å la være å se motiver overalt.

Så over til bildet, som er helt sånn som jeg liker det. Enkelt og kjempefint komponert. Det røde nøstet er et kjempefint element i det hvite og blp.

Fotolarsen sa...

Tusen takk for det Dagrunn, ja det ble jo flottere med en større størrelse :) ja jeg tenker også det er en skavank som faktisk gir noe:) Tusen takk for at du likte bilde :)

Britt Åse sa...

Dette likte jeg. Det er så klare farger og former at det nesten har noe tegneserie-estetikk over seg. Flott :D

Fotolarsen sa...

Heia Britt Åse:) Tusen takk for det :)! jeg blir jo glad for at noen liker bildet

RuneE sa...

Et fint skille mellom forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Det gjorde seg absolutt med det røde skuret, men det kan virke som om noe av teksturen er blitt borte på veien, en smule overbehandlet? :-)

Jeg ville selv hatt det litt høyere oppe i bildeflaten, dvs at du måtte ha tatt bildet fra et noe lavere utgangspunkt.

Fotolarsen sa...

Takk for det Rune :) ja mulig jeg mistet litt i teksturen på naustet. denne gangen var det vanskelig å ha et lavere utgangspunkt, da måtte jeg ha vasset i snæ til livet hehe, men jeg skjønner hva du mener