onsdag 3. februar 2010

Ledig plass...

Hei! Som etter hvert svært innaktivt medlem av Norsk Nettfoto tenkte jeg å sette min plass til disposisjon. Dere som administrerer kan slette meg fra medlemslistene, så blir det plass til et nytt medlem. Jeg syns det er rettferdig siden jeg ikke lenger er aktiv og kommenterer hos dere. Ønsker å avslutte med stil, så jeg legger ved dette relativt ferske bildet av stokkender som sloss om bollesmulene mine. En litt annerledes løsning :)- Ønsker dere lykke til videre, stå på :)

mvh Andreas - Studio Natura

6 kommentarer:

Hagemor sa...

ja der så jeg stokkanda, var sikker på at det var tatt i ei laksemerd under foring:)

ninabakke sa...

Spennende og kult!

Dagrun sa...

Takk for at du gir fra deg plassen, først. Og det er ikke meningen å sparke noen ut som vil leke med oss, men det har du jo skjønt.:)

Kjempetøft bilde!

John`s Photography sa...

Meget flott nærmest abstrakt bilde.
Det er flott at du avgir din plass Andreas, men vi har tatt affære slik at den største brannen er slukket.
Det er jo godt å ha resursperson som deg bak i kulissene her, selv om du ikke har vært så aktiv med dine konstruktive brannfakler i det siste.
Men er besluttingen din endelig så har du i hvertfall avsluttet med stil :)

Lars Andreas Dybvik sa...

Hei! Nå er det ikke sånn at jeg ønsker meg ut. Men tenkte at det kunne være andre som ønsker en plass som kan være mer aktiv og gi mer tilbake. Jeg planla og følge med likevel da :). Er det slik at det er rom for alle så kan jeg forstatt stå i mantallet. Er det derimot begrenset plass så har dere muligheten å frigi en plass ved å fjerne meg.

Mvh A

John`s Photography sa...

Hei!
I og med at alle poster og kommentarer blir lagret på mail så har vi forsåvidt god oversikt over aktiviteten her. Så vi tok utgangspunkt i de med minst aktivitet over en lengre tidsperiode og sende disse en mail. Enn så lenge A. så er du langt unna denne mail listen og det er fint at vi fortsatt har deg med i manntall.

For andre så kan jeg fortelle at det er ingen gamle medlemmer som har blitt dyttet ut til fordel for nye. De som har avgitt sin plass har gjort det pga liten fotoaktivitet og blogging generelt. Og alle disse er hjertelig velkomne som medlem igjen om aktiviteten gjenopptas.