søndag 27. september 2009

Rivning

Jeg ble inspirert av Johns kommentar til sitt eget bilde om at hans "motiv" skulle rives. Bygget over er nå under riving og dette er restene. Det ble åpnet i 1965, men var ikke lenger "godt nok". Jeg var student der i nærmere to år og jobbet der senere i åtte til. Det gir en spesiell følelse og jeg gjorde det monokromt med kanalmikseren i PS CS3s RAW-plugin for å passe humøret. Selv om været var monokromt nok.

6 kommentarer:

Randi sa...

Alltid noe vemodig med bygninger som rives, som man har en tilknytning til.
Jeg regaerte da ett av de eldste husene her på bygda ble revet...så rart og ikke se det...har alltid vært der i min leve tid...gått forbi det hver dag osv.

Du fikk frem stemningen her.Noen bilder passer best i sort/hvitt

Dagrun sa...

Det er nær Haukeland, er det ikke? Været passet perfekt til motivet også... og ja, definitivt best i s/hv.

RuneE sa...

Dagrun: Det er det som i "gamle dager" ble kalt PKI og som ble erstattet av det som nå kalles BBB (vegg-i-vegg med Haukeland). Det går bare på forkortelser idag.

GAWO sa...

Midt i en rivningsprosess ser det skrekkelig fælt ut. Men midt i alt rotet er det sikkert en plan. Ufattelig at hus dør bare etter 44 år. Jeg synes det err synd.

De stakkas karene som har jobbet med rivningen har hatt mye vann pøsende ned over hodet. Både det fra oven og det som de pøste på selv.

Bilde gjorde seg i sort/hvitt. Artig at du viste det her.

John sa...

Det er vel ingen tvil om at dette bilde passet godt i s/h.

Viola sa...

Et flott bilde! Og det er så rart å se på slike bygg som rives.. Alle sjelene som har gått rundt der, sittet der.. og ja, sikkert kjempespesielt for deg som har jobbet der attpåtil! :)