mandag 9. november 2009

På tur med Norwegian..

Ja, da tok jeg mot til meg og la inn et bilde. Jeg behandler ikke mine bilder, annet enn litt beskjæring...ikke fordi jeg ikke vil..men fordi jeg har ikke peiling.... Har heller ikke kommet så langt at jeg har noe annet enn utstyret som fulgte med mitt Canon EOS 1000D når jeg kjøpte det.
Kom gjerne på besøk til HAGEMOR

8 kommentarer:

Dagrun sa...

Nydelig og enkelt bilde dette, Eva Cathrin (er det det det står?).

Du kunne sikkert lysnet litt på vingen, men det er veldig stemningsfullt som det er også.

Har du ikke zoom browser siden du har Canon? Jeg tror det fulgte med min pakke og jeg har brukt mye bare det programmet til småjusteringer. Det fungerer helt flott.:)

RuneE sa...

Velkommen her med første bidrag. Enkelt og stilrent.

Det finnes mange rimelige - til dels gratis - programmer som gjør en god jobb (se til høyre i listen). Man behøver ikke bruke Photoshop til 11.000 kroner for relativt enkle ting.

Unknown sa...

Ja, vet, har lastet ned Picasa...det passer til mine "blondine-data-evner"...har nettopp kjøpt meg ny pc, som adobe photoshop fulgte med,...men skulle sikkert vært på et kurs...

Pernille sa...

Heisan:) Jeg syns det er et flott og stilrent bilde:) Elsker bilder fra oven:)Flott dybde i bildet og flyhalen er perfekt plassert etter min smak:)
Canon EOS 1000D er et kjempegodt kamera og jeg er en lykkelig eier av et. Det er flittig i bruk:)

Når det gjelder redigering, så er photoshop det beste (min mening), men en trenger ikke de nyeste og dyreste versonene. Last ned en prøveverson av Elements 4,6,7 etc. Jeg har Element 4 og klarer meg godt med det. Jeg har også CS4, men den skjønner jeg ingenting av;)

RuneE sa...

Nå er en ny versjon av Adobes Lightroom like rundt hjørnet. En beta-versjon av denne kan hentes ned hos Adobe. Den vil virke frem til 30. april 2010. Jeg har meget liten erfaring med LR, men John kan den utenat og kan sikkert fortelle mer :-)

Marianne sa...

kjempe flott bilde fra luften..jeg synes det er kjempe skummelt å fly, men nå har jeg aldri fått oppleve en sånn horisont, så da hadde jeg vel blitt opptatt av den istede for "det andre"!..

Jeg bruker også adobe fotoshop elements 4...har gjort det i 3 år nå, og merker jeg trenger mer nå...men kjempe fint i nybegynnerfasen...anbefales..og jeg tror du nevnte at det lå på den nye maskina di?...

Velkommen med et fint bilde ialefall hagemor!

Unknown sa...

Hei og velkommen i gjengen.
En fin start dette.

Ja vil nok tro at Picasa er litt enklere å bruke enn Photoshop.

Lightroom er nevnt her. Jeg har ingen erfaring med Photoshop Elements men vet det er mange som bruker det og ikke minst det koster en brøkdel av f.eks Photoshop v.11.

esnorway sa...

Kan vel si dette er vel det nærmeste man har sett Blå himmel her på en stund fint bilde