onsdag 4. november 2009

Akt 2


Her er ett bilde til. Hadde egentlig tenkt å ta ett annet, men tenkte at siden ett svart-hvitt bilde ble etterlyst så ble det dette. For synes det passet til det. Det har opprinnelig litt av ansiktet med, men syntes det ble litt rotete. Og de to "taggene" nederst på setet er en glipp. Jeg satt på noe svart slik at jeg slapp å måtte vaske selve stoffet med en gang hehe. Skulle ha puttet det lengre under setet. Prøvde å rette på det men det ble ingen suksess. Forslag til hvordan fjerne det på en pen måte? Men da ble jeg iallefall OBS! på slike ting.

Dette bildet passer også til å bli rotert slik at bena går oppover. Men det holder med ett bilde her tenker jeg. Har forsåvidt flere jeg synes ble ok, men å spy ut alt her blir litt dumt =)

Artig om det er flere som har slike bilder og kan komme med tips. For det trenger jeg!

6 kommentarer:

Dagrun sa...

Jeg har ikke peiling på sånne bilder, så jeg føler meg mildt sagt på dypt vann. Jeg bare tenker at... tærne er kuttet og også hånden og nederste del av setet. Kanskje burde du hatt litt mer svart nederst? Liker veldig godt skyggen på hånda di forresten.

Bildet kler s/hv, det synes jeg virkelig.

Når det gjelder det du sitter på, så er det vel bare cloning som kan hjelpe i etterkant, vil jeg tro?

Du er flink! Så kjekt å se helt annerledes bilder.:)

Anonym sa...

har jo ikke peiling på dette selv heller! tenkte jeg skulle google litt om akt nå frem til helgen da jeg skal få en gutt foran kamera. men om noen her har tips så er det bare å fyre løs! men husk at jeg må improvisere! =)

ja jeg ventet på å få kommentarer på at det var litt kuttet. men det er da på grunn av den tingen jeg sitter på (grr). Den ødela mye. men det er jo da prøving og feiling man lærer av. Men en annen grunn til at tærne på den bakerste foten er kuttet er fordi jeg ville at de andre skulle forsvinne ned i hjørnet (evt skyte ut av hjørnet). kan jo hende det var dumt, men det tar vi igjen neste gang ;P

men syns det ble relativt greie linjer i bildet. Eller?? :P Men dette er så gøy så kommer til å holde en del på med det og da vil jeg forhåpentligvis få bedre og bedre bilder.

Ros er fint, men ris vil gjøre meg bedre rustet til neste shoot!

Pernille sa...

Akt er veldig vanskelig har jeg hørt. Har null peiling på det selv. Men jeg ville kanskje hatt med litt mer nederst slik at jeg fikk sett mer av hånden, baken og tærne! Men ellers så syns jeg det er kjempeflott.
Med hensyns til de to taggene: Kan du ikke klone de bort det i photoshop?

Anonym sa...

prøvde å fjerne det med kloning men det ble ikke noe fint. Jeg hadde det vel for travelt og har ikke orket sette meg ned med det igjen enda ;) kanskje en dag. men skal heller prøve å ta nye!

Anton Anonym sa...

Jeg tror du absolut kan ha med ansiktet, men på en slik måte at alt passer sammen. Siden du ikke vil vise noe, kan du gjøre det samme med ansiktet, dekke det til med håret ditt, som da blir naturlig.
Du har pen hud og kropp, så det å fortsette med å utforske med liknende bilder, kan bli......morsomt ;-)
Tar du bildene selv?

Anonym sa...

tok noen bilder hvor jeg hadde håret foran ansiktet, men syns ikke det ble noe bra. Kanskje en annen gang, når jeg får lengre hår. Tok det selv ja.