mandag 23. november 2009

Lyse Kloster i regnvær

Dette er et bilde fra Lyse Kloster i Os, utenfor Bergen. Det regnet kraftig da bildet ble tatt i august og jeg har prøvd å formidle noe av stemningen via bl.a. en del bruk av PS CS3.

Det er mulig at bildet kan brukes til noe annet. Det vil da bli utskrevet i stor størrelse (ca A3). jeg vil derfor sette pris på konstruktive kommentarer.

5 kommentarer:

Tone sa...

Jeg må bare si at ruinene på Lysekloster er utrolig vakre. Har vært å tatt mye bilder der selv ved flere anledninger.
Men jeg husker så tydelig at jeg har sett et annet bilde som du har tatt der fra, og det var utrolig flott... Husker jeg feil?

RuneE sa...

Takk skal du ha , Tone! Jeg har lagt ut et annet bilde tatt samme dag, så jeg håper det er det du mener :-)

Det er i sort/hvitt og du finner det her. Jeg tok en masse og det kommer flere.

Unknown sa...

Lyse kloster ser ut til å være et meget flott motiv, noe du viser her.
Du har vel kanskje ikke de mest optimale opptaks været her. Nå har ikke jeg kalibrert skjerm men hos meg er bilde noe lyst og jeg selv ville puttet på noe mere farger. Det kan vel også tenkes at dette bilde vil passe godt i s/h. Hvor konstruktivt dette var er en annen sak :)

RuneE sa...

John: Takk for det. Skjermen din er nok riktig. Jeg har bevisst gjort det noe lyst og avmettet samt brukt en del andre opsjoner i ulike lag i PS. Det var et slikt litt "matt" inntrykk jeg satt igjen med da jeg var der. Alternativet for meg er i første omgang s-h (se en lenke til et annet bilde fra Lyse Kloster på min hovedblogg der dette bildet også ligger).

Unknown sa...

Ja jeg så lenken og tittet på s/h utgaven på bloggen din. Personlig lager jeg ofte s/h utgaver av bilder som er tatt under dårlige opptaksforhold så sant jeg ikke skal dokumenterer hvordan situasjonen var slik du gjør her :)