tirsdag 11. mai 2010

Noir

For tiden har jeg lekt litt med portretter i noir-stil. Det virker ikke som om så alt for mange tar den typen bilder, så det er morsomt å gjøre noe som ikke så mange andre gjør. Dette er et portrett av den ene av vokalistene i straight-edge-bandet (=ingen alkohol, dop e.l. - er vegetarianere og opptatt av dyrevern osv.) Purified in Blood - rett etter en runde med bartevoksen ;)
Og sånn på tampen, et bilde jeg tok på en Audrey Horne-konsert på lørdag som jeg ble særdeles fornøyd med :)

2 kommentarer:

Dagrun sa...

Oj, disse var dystre ja.
Jeg føler at andre mer kompetente på denne typen bilder burde kommentere heller enn meg, men jeg kan i alle fall si om det første at jeg ville hatt enten helt mørkt høyre øyet eller lys på det så øyet vises. Jeg liker tanken på et halvt ansikt i skygge. Tøft.

Når det gjelder det andre bildet så er det bare kjempetøft! Lyset bak, og håret. Veldig bra, i mine øyner.

obskur sa...

Dagrun: Alle kan ha en mening om et bilde - dystert eller ei - og du er nok mer enn kompetent nok til å se hva som funker/ikke funker i slike bilder også :)
Jeg hadde faktisk også et bilde hvor ansiktet var helt nøyaktig halvt, men det var noe med denne versjonen som fungerte bedre - vet ikke helt hva. Når det er sagt, tror jeg du har helt rett ang. at øyet burde være helt mørkt, så takk for tipset! :D