lørdag 15. mai 2010

Civic

Tok noen bilder av bilen til en kamerat og har holdt på ganske lenge i Lightroom og lekt meg. Begynner å bli fornøyd nå.
Om noen har tips til forbedring, så skrik ut :)
Prøver å få frem detaljer og mye farge uten at det ut over kvaliteten...

3 kommentarer:

Dagrun sa...

Generelt liker jeg veldig godt behandlingen du har gjort mot bakgrunnen, men jeg lurer på om den stjeler litt oppmerksomheten fra bilen( i alle fall for meg, men jeg har kanskje interessen mer for "sære" locations enn for biler, og er gjerne ikke målgruppen for bilbilder).

Personlig ville jeg nok dempet fargene på bakgrunen og kanskje også gjort dem noe mørkere til forskjell fra bilen for å fremheve bilen.

En annen ting er alle refleksene bilen, som sammen med alt som "skjer" i bakgrunnen ellers kanskje kan bli litt mye? Det blir mye annet enn selve bilen å fokusere på, mener jeg.

Nei, huff. Nå virker jeg kjempenegativ. Det er jeg egentlig ikke. Jeg liker veldig godt tanken på å ta bilbilder på et sånt tøft sted altså. Kreativt som bare det.

Råbjørn sa...

Takk for tilbakemeldingen :)

Skjønner hva du mener. Var klar over at bilen ville gå litt i et med bakgrunne, men er litt lei av de "vanlige" bakrunnene.

Likte godt denne lokasjonen og fargene som kom frem med redigeringen.

- Rundtomrundt sa...

Jeg likte begge de første bildene, spesielt det i midten. Der har du en skikkelig krativ bruk av saturation mot kanten av bildet.

Det siste bildet fungerte ikke for meg. Det ble liksom litt flatt og rotete. Bilen trer ikke frem som på bilde 1 og 2. Tipper det har noe med lyssetting og gjenskinnet å gjøre. Mulig du kunne brukt blitz og lys-skjermer på det siste bildet, for å få kontroll på lyssettingen. For komposisjonen og bakgrunnen var bra.