torsdag 27. august 2009

Speilrefleks - redigert bilde

Versjon 3: (versjon 2 slettet jeg)..
Nå har jeg gjort bildet lysere, i Photo Scape. Samtidig fikk jeg der satt bredden til 800px og høyden 630px. Men valgte stort bildeformat etter at jeg lastet det opp via Blogger.
Så får vi se hvordan det tar seg ut :) Jeg er åpen for både ros og ris :)
Viola :)

Edit: Nå har jeg slettet bilde nr 2 og lagt inn et nytt istedet.. Redigert landskapet bak i "sidespeilet" litt lysere, landskapet foran enda lysere og beholdt himmelen slik den var. Ble det bra nå? :)


Versjon 4:


Nå har jg redigert bildet slik at himmelen har samme opprinnelige farge, landskapet "foran" er gjort mye lysere, og landskapet i sidespeilet er gjort mørkere OG dypere.
Kontrastene synes jeg blir mer spennende her. Og stemningen like så..
Hva mener du Rune? Noen andre også kanskje?


Hilsen Viola :)

9 kommentarer:

RuneE sa...

Jeg la visst kommentaren min feilt sted - se posten nedenunder.

PS Når vi legger ut nye versjoner av bilder under diskusjon, så pleier vi å legge dem under samme post, men som ver. 1 ver.2 etc.

Viola sa...

Ups.. og jeg som slettet bilde nr 2.. Men da vet jeg det til neste gang :) Jeg er litt usikker på bilde nr 3.. Jeg synes selv det ville blitt best med "det mørke landskapet" i sidespeilet (slik det opprinnelig var), men så ville jeg ha lysnet landskapet "foran" (om du skjønner hva jeg mener?)og beholdt himmelen slik den opprinnelig var..

RuneE sa...

For meg var dette en sterk forbedring - så får en bare se hva andre måtte men... :-)

RuneE sa...

Tillegg - bildet ditt har tre ulike og lett atskillelige komponenter, så her kan du egentlig leke deg så mye du bare vil.

Viola sa...

Men - var det godt nok?

Dagrun sa...

Her var det mange kommentarer skjønner jeg. Jeg hadde villet gjort omvendt jeg da: Fokus på speilet, ergo ville det vært lysest og landskapet ellers mørkere. Men ikke så mørkt at det forsvinner, bare mørkere.

Tøft bilde.

RuneE sa...

Det er mange måter å gjøre det på - man får prøve å se. Bare vær oppmerksom på at dersom man lysner de mørke skyene i speilbildet for mye vil man få en ganske tydelig brikkestøy.

Viola sa...

Det som var scenariet her, da vi var oppe på det fjellet, og jeg tok bildet, var at landskapet som synes i speilet (mot nord) var mørke skyer og litt spooky/mystisk, mens rett foran oss (mot sør) var det helt lyst og "lett". Det er også det jeg selv har lyst å få frem, for det var et øyeblikk jeg ikke glemmer.. :)
Takk for alle meninger og hint, er bare morsomt det :) Det er da jeg lærer :)

Anne-Sophie sa...

Hei Viola og velkommen fra meg også!