tirsdag 19. mai 2009

In the sky!!Julie i ett hopp på trampolinen...selvfølgelig måtte jeg stå med solen mot meg...så hun ble i skyggen....så jeg har fått til og justere lyset bare på henne...var litt jobbing..men jeg fikk det til:-))
Brukte litt selktion og jobbet meg videre til jeg fikk til å justere bare henne.
Perfekt om jeg hadde fått henne til å se på meg...hihihi...men det var for mye forlangt.

Bearbeidet i CS4

7 kommentarer:

RuneE sa...

Det ble et bra resultat, men det finnes en enklere metode: Bruk blitzen!

Dagrun sa...

Det var litt av et sprang ja! Synes det ble flott jeg. (Vi har netting rundt vår trampoline, så hoppene der blir ikke veldig "fotofine", mye penere med blå himmel og trær gitt.

Randi sa...

Ja det var det jeg skulle gjort! :-)men det husket ikke jeg.....og ikke rakk jeg å tenke på innstillinger heller. Men skal lagre det på harddisken til neste gang ;-))

Hege sa...

Herlig bilde! :)

Et annet triks jeg bruker, hvis jeg ikke husker blitzen. Er å justere fyll-lyset. Gjør det i Photoshop, ved å åpne bilde som Camera Raw. Da slipper man å markere objektet som skal bli lysere.

John sa...

Et flott resultat Randi. Likkertiden og bruk av dybdeskarphet er flott. Du kunne kansje tatt bilde også stående så hadde du fått med hele handen til Julie også :)

Randi sa...

Hege: men må ikke bildet være tatt i RAW format da?

John: jeg skal ta flere bilder...

fikk i oppgave på fotokurset å ta bilder av ting i fart. Var ikke mye jeg lærte på de første 3 timene men greit med litt gjenoppfriskning.

Hege sa...

Randi - kan faktisk åpne jpeg bilder i Camera Raw også. Bare velg det som format istedet for jpg når du trykker på åpne (bildet). Ikke like mye som kan gjøres med et jpg-bilde selvsagt.