fredag 1. mai 2009

Idyll ved Steinvikholmen

Helt ny her og ikke i klasse med de fleste av bildene som ligger på denne bloggen, men jeg fotograferer ved enhver anledning! I dag på selveste 1. mai har jeg vært på jobb og vi tok turen ned til Steinvikholmen der sjøen lå blank og denne lille sjarken lå der så idyllisk! Jeg synes selv bildet er bra komponert, men det er tatt fra min mobiltelefon som var det jeg hadde der og da(",)

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Velkommen i klubben.Sannelig bra kamera du har på mobilen din.Bildet var nydelig,se så blankstille det er,og flott gjenspeiling.

synne sa...

Nyter av dette flotte bilde.
Får skikkelig sommerfölelse...

John sa...

Hei og velkommen i klubben.
Jeg satt opp størreslen på dette slik at vi fikk så det flotte bilde med de fine refleksjonene.

Anne-Lise sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer, er det slik at det skal stå hva slags kamera en tar bildene med? Gleder meg til å følge med her, dere tar utrolig flotte bilder!!

John sa...

Vi pleier å skrive det ned for da er det lettere å se hva som kan ha gått galt når et bilde er tatt. De aller fleste kameraer genererer noe som kalles exif info. Og det er alle data om hvordan kamera var innstilt når bilde ble tatt.
Exif infoen i dette bilder sier at det er tatt med en LG KU990. Bilde er tatt 01.05.2009 klokka 11.43 osv osv. Denne infoen kan man lese ut av bildene hvis man innstalerer et program som heter Opanda iexif2.
Programmet finner du her. http://www.opanda.com/en/iexif/index.html

Vi har laget et innlegg om dette helt sist i denne posten her.
http://norsknettfotoinfo.blogspot.com/2008/10/litt-informasjon-tips-og-triks.html

RuneE sa...

Velkommen i klubben! Dette er den typen motiver jeg har veldig sans for. Fin skarphet, dybde og det hele. Skulle jeg mumle noe i skjegget, så ville jeg ikke hatt båte så sentrert dersom det hadde latt seg gjøre.