tirsdag 6. april 2010

Dunkelt


1/400 sek, f/5,6, ISO 800


1/80 sek, f/5,0, ISO 1600


Jeg har lagt bildene ut på bloggen min også,
men ettersom dette er stedet for konstruktiv kritikk
poster jeg de her også.
Så, fyr løs!

4 kommentarer:

obskur sa...

Jeg syns disse bildene var knalltøffe! :D

Rent sånn teknisk, ville jeg kanskje skrudd eksponeringstiden ned til rundt 1/80 sek (trenger ikke mer på 50 mm) på det øverste bildet slik at du hadde fått ned ISO-en og dermed mindre støy (eller hadde du den såpass kort pga. bevegelse?).
På det nederste kunne jeg kanskje tenke meg bittelitt mer luft på høyre side mtp komposisjon, men ellers er det ingenting å utsette :)

Dagrun sa...

Å, enig. Knalltøffe. Særlig det siste bildet er utrolig!

Det første er fisken litt midtstilt og du kunne kuttet litt rundt den. Jeg ser også litt støy der, men det er kanskje glasset i akvariet?

Det siste blir min soleklare favoritt. Utsnitt, lys! Knalltøft.

obskur sa...

Hvis jeg ikke ser feil, er det øverste bildet tatt ovenfra og rett ned i vannet, så det er nok ikke glass i mellom.
Ellers vil jeg si meg uenig med deg, Dagrun - midtstilt komposisjon er vanligvis fy-fy, men her syns jeg det funket. Man fikk "blikket" fra fisken mer "rett på", syns jeg :)

Charlie sa...

Takker for gode tilbakemeldinger :D
Bilde nr 2 er tatt rett ovenfra så det er nok støy du ser. Synes det er mest utpreget på halen til venstre for "modellen". Har prøvd å fikse på det i LR men kanskje jeg får et bedre resultat i Elements. Ellers er jeg enig i at midtstillt faktisk funket her. Jeg får meg liksom ikke til å klippe vekk noe. Synes det rundt fremhhevet samtidig som det skapte liv.. Når det er sagt så plager øyet på den nederste fiske med litt, så litt kutting må vel til uansett.