torsdag 23. juni 2011

Sommer


Endelig har jeg fått publisert mitt første bildet på denne bloggen, det tok sin tid. Utrolig mange flotte bilder her inne så spennende å følge med og lære:) Venter på ny linse til mitt Canon kamera så det blir vel flere bilder fremover. Håper på å lære meg litt om alle disse instilingen på kameraet. Noen som  vet om bra kurs eller en ok bok? Har du lyst må du gjerne ta en titt på bloggen min. Ønsker alle en riktig fin sommer:)

2 kommentarer:

fotogigen sa...

Hei og velkommen på nettfoto nå, synest du vel jeg er litt slem :=) men noen ting vil jeg si om bildet ditt. motivet er midtstillt og det fungerer dårlig med en blomst, det kunne også vert et litt tettere snitt. Det er for meg litt vanskelig å finne et punkt å feste blikket på, da det ser ut som fokus ligger for langt bak.Prøv neste gang å fokuser på midten av løvetannen, det blir garantert et bedre bilde. bakgrunnen på bildet er bra, og det er en viktig del av et slikt bilde. lykke til videre!!

Dagrun sa...

En fin og ensartet og ren bakgrunn ja, og et fint løvetannbilde der du har truffet skarpt på motivet. Ikke lett det alltid med de små ting.

Det er litt i kontrast til det under, som gjengir en stemning, så gjengis dette mer "naturtro", hvilket selvsagt er meningen.