mandag 11. april 2011

Vissent og vakkert

Visne blomster er, i mine øyne, vakre! Dette er en bit av et vissent tulipanblad. Bildet er minimalt redigert, kun bittelitt kontrast og skarphet.

7 kommentarer:

Dagrun sa...

Lekkert! Sånne enkle bilder liker jeg kjempegodt.

Jeg liker komposisjonen din, og skarpheten er der på hele motivet.

Jeg tror kanskje jeg ville dratt i fargene slik at jeg fikk bort det rødlige i den hvite bakgrunnen. Det blir nesten litt sånn rosa-oransje på min skjerm (men det kan godt bare være min skjerm altså). Helhvitt hadde blitt mitt valg, tror jeg. Men så er det jo du som er fotografen og som bestemmer.:)

Maria sa...

Enkelt og fint komposisjon!!! God skarphet på det hele og fin farge syns jeg :)

Ha en god dag.

Mvh. Maria

Beate - http://mittkreativegen.blogspot.com/ sa...

Takk for tilbakemeldingene :-) Dagrun: Jeg er 100% enig med deg, å på begge mine pc'er er bakgrunnen helt hvit. Det ble også bildet jeg printet ut og rammet inn :-) Men det er helt sikkert forskjell fra pc til pc. Uansett; setter veldig pris på denne type tilbakemeldinger!

Fin dag til dere begge :-)
Beate

Atle Gaarder. sa...

Hei.

Kjempeflott bilde!!

Tror det har noe med pc å gjøre, denne jeg bruker viser ingen rødfarge og den er kallibrert så bildet er nok som det skal :-) Ikke gjør noe med det.

Kathrine 'Glimt' sa...

i like :)
kjempefint.

RuneE sa...

Jeg er enig med andre her: Fin komposisjon og et vissen blad viser likevel mye struktur, men jeg tror nok at jeg også ville dradd mer i "spakene. Det kan bli noe blast.

Beate - http://mittkreativegen.blogspot.com/ sa...

Takk for tilbakemeldinger:) Rune: Jeg har faktisk hele tiden syntes at dette var ganske friskt i fargene, men etter at jeg så på det med nye øyne etter kommentaren din, er jeg enig:) Ha planer om å forstørre dette - da blir det med litt mer futt ;))