søndag 23. januar 2011

Bare fordi...

Det er så lenge siden noen har lagt noe opp her, så legger jeg opp et bilde som ble tatt her i helgen. Været ute er grått og trist, og inspirer ikke mye til fotografering. Jeg tok likevel tak i en bok, et filter og kamera, og forsøkte å uttrykke "noe" :)

Jeg ser i ettertid, at det hadde vært bedre om ordboka var større, så jeg kunne stått litt lenger unna (kanskje fått med meg hele filteret). Og så er jeg litt usikker på om jeg burde ha benyttet f/2, og ikke f/1.8. Men med værutsiktene fremover, så kan det jo hende jeg får tid til å forsøke på nytt :)


5 kommentarer:

RuneE sa...

Dette minner meg veldig om et bilde som ble vist på siste møte i fotoklubben "min", men med en litt annen vri. Jeg tror det er et tema som kan vris på mange ulike måter. Jeg tro ikke det er noen "fasit - mange varianter vil fungere - stå på!

PS Det har vært en smule rolig her en tid. Vi har internt hatt en liten diskusjon om dette og tar SVÆRT gjerne imot gode forslag.

- Rundtomrundt sa...

Jeg fikk inspirasjonen i fra et photoblad jeg pleier å lese. Forsøkte selvfølgelig med en personlig vri da.

Ja, det har vært stille her i det siste. Vet ikke hva det skyldes. Selv kan jeg bare skylde på travle tider på hjem og jobbfronten. Og når jeg først tar bilder for tiden, er det ofte familierelatert.

Jeg har tenkt å fortsette å bidra, men har nok tenkt å ta litt tak i meg selg for å bli flinkere til å komme med kommentarer på andres innslag. Konstruktive tilbakemeldinger er det vi vel er ute etter alle sammen?

fotogigen sa...

Flott utført, men det blir litt vel klassisk for meg :) har nok sett hundrevis av lignende bilder før :)

- Rundtomrundt sa...

He he, Det kan jeg tenke meg. Ikke alle som har like lang fartstid bak kamera :)

Dagrun sa...

Jeg har prøvd å ta sånne bilder og det har ikke blitt bra, så heder og ære fra denne kanten i alle fall.

(De fleste motiver er alt fanget både 1 og 100 ganger, og en må nesten få lov til å prøve seg likevel...)