fredag 1. oktober 2010

Elsker høsten

Siden jeg allerede har lagt en post under tema, drister jeg meg til å legge denne fargeklatten her :)
Det er så mange fine farger om høsten, og her synes jeg at jeg klarte å få noen av dem godt frem.

Photo & Video Sharing by SmugMug

En variant lagt inn av RuneE for å teste skarphet (håper det er i orden!!! Bare fjern det dersom det ikke er). Se Kommentarer.Versjon 2 :-)

Versjon 3: Bruker Embedded Large, ikke Embedded medium. Noen forskjell?

Photo & Video Sharing by SmugMug

7 kommentarer:

RuneE sa...

Du må bare legge ut høstbilder - begge steder :-)

Fargene er det ingenting å si på, men jeg lurte først litt på skarpheten. Bildet fra "Smugmug" er skarpere enn det som vises her, så her må Blogger ha funnet på noe nytt da HTML-koden som sådan synes å være OK.

Her får flere se på saken.

RuneE sa...

Jeg så litt på det bildet du hadde lagt inn på temasiden på "vanlig måte". Det var sylskarpt. Kanskje du kunne prøve det samme med dette og se hva som skjedde?

John`s Photography sa...

Klarer ikke å finne ut hvorfor det er mye skarpere på smugmug jeg heller. Har satt inn s800 i html teksten med det hjalp ikke. hmmm.

RuneE sa...

Jeg har tillatt meg som del administratoroppgavene å legge inn en variant for å teste skarphetsproblematikken. Bildet lot seg ikke kopiere på vanlig måte fra FunMug, så jeg tok en "PrintScreen" og la den inn i Photoshop. Derfra lagret jeg den uten noen endringer, lastet den direkte inn i Blogger i følge den prosedyren som står i sidefeltet.

For meg virker denne litt klundrete omveien å gi et bedre resultat enn det Blogger klarer å få til direkete fra SmugMug. Dette forundrer meg litt da jeg selv stort sett bruker en tilsvarende metode med ekstern server. Om det er SmugMug eller Blogger som lager problemet er ikke godt å si, men Blogger gjør ofte rare ting.

Dagrun sa...

Jeg ser at det nederste er skarpt, er det det Rune har lagt inn? *forvirret*

Veldig fine farger i alle fall. Ikke tvil derom, og fin dybde i bildet.

Macro i sollys er ikke lett.

- Rundtomrundt sa...

Hei,

Takk for tilbakemeldinger. jeg har ikk elagt merke til skarpheten før. Tipper det skyldes at jeg ikke pleier å blåse opp bildet like mye.

Nå har jeg lagt til en versjon 3, med large og ikke medium. Noen forskjell?

Unngår å bruke blogger/picasa for mye for tiden. Har gått tom for plass, og valgte en tjeneste med bedre funksjonalitet enn google når jeg først måtte betale.

RuneE sa...

Definitivt en forskjell. Det er tydelig (nok en gang) at en må ha tungen bent i munnen når en har med Blogger å gjøre :-)