tirsdag 8. desember 2009

Inside

Jeg ble nettopp medlem, så prøver meg med ett foto, gleder meg til å titte og kommentere bilder
Studio foto

Mvh Nina Bakke

8 kommentarer:

Marianne sa...

Dette er jo absolutt et bilde som kan sette følelser og tanker i sving..Personlig syntes jeg det var ekkelt..men fototeknisk så funker det jo....Et provokasjonsbilde kan man kanskje kalle det? Hadde vært spennnende å høre hva slags tanker du har rundt bilde ditt.

ninabakke sa...

hehe... veit noen synes det er ekkelt, andre synes det er kjempe kult... Meningen var vel ikke å provosere egentlig, men at det er ett bilde med mye tanker håper jeg jo :)

For meg så handler det om ett barns skjøre liv, som kommer ut i en "kald/hard" verden...

Takk for kommentar!

Dagrun sa...

Ååå, jeg tenker på fødsel jeg må jeg innrømme. Rett og slett. Det var kanskje meningen også ser jeg du skriver. Jeg tolket det også sånn, at det er veldig ubeskyttet der det ligger samme hvor innsvøpet det er. Kanskje enda mer rom rundt svøpen/ barnet ville understreket uttrykket? Da ser en kanskje ikke så godt barnet på den annen side. Fargetonene understreker også uttrykket.

Spennende bilde.

Charlotte - FO² sa...

Jeg liker slike bilder. Det skjøre som du beskriver er jeg helt med på. Men jeg skulle ønske at det barnet ligger i kanskje hadde vært mer gjennomsiktig slik at man kan se det litt bedre.

Jønne-bønne sa...

Den måde jeg opfatter billedet på, er etisk set, ud over i hvert fald min grænse!! Meget provokerende.
Om det skyldes et ikke tilstrekkeligt lyst sind, eller mangel på indsigt, ved jeg ikke; men for mig er det en abort på vej til destruktion!!

John`s Photography sa...

Bilde er mer kult enn ekkelt for meg. For meg manglet bare storken på toppen av bilde.

ninabakke sa...

Takker for kommentarer! :)

Storken ville ikke være med på bildet denne gangen ;)

- Rundtomrundt sa...

Stilig bilde, og en passende tankevekker. Men jeg sliter litt med komposisjonen. Jeg finner ikke noe naturlig sted å hvile blikket på. Det kan ha noe med croppingen å gjøre. Kanskje noe å se på ved nesteforsøk?

*digger provokasjoner* :)