søndag 26. september 2010

Fakir-show

Bildet er tatt under vanskelige lysforhold, og uten blits - For flere bilder: Tommy's fotoblogg3 kommentarer:

fotogigen sa...

Flott effekt av treet i bakgrunnen, synest kansje du kunne kuttet litt i bunnen da eg synest plenen ødela litt.har du exif?

Tommy Andre Nekkoy sa...

Exif ? Hva er det ? Mest sannsynlig har jeg det ikke, men når sant skal sies så er jeg langt under gjennomstnittet teknisk begavet.

Takk for konstruktiv tilbakemelding - det er det jeg etterlyser for å kunne bli bedre (flere øyner og hoder ser bedre enn ... etc).

Men i dette tilfellet er jeg selv fornøyd med litt plen i forgrunnen. For meg er det med å gi noe dybde i bildet og rom rundt fakkelen nederst til venstre i bildet. Skulle kanskje ryddet bort litt rot/støy, som menneskene i bakgrunn, etc ???

RuneE sa...

EXIF-data er tekniske data om bildet som ligger innebygget i filen. I de fleste bildebehandlere finner du dem under File info el. lign.

Vanskelig eksponering med enorm kontrast, og da må man regne med at flammer blir utbrent, bokstavelig talt :-) Jeg kan være enig i at flammen nede til venstre kan være noe dominerende, men jeg tror ikke at en beskjæring vil hjelpe uten å ødelegge komposisjonen (og den opplyste plenen). Får du en ny anledning kan du jo prøve å dekke den til med en metallplate tett inntil flammen i retning mot kamera, eller erstatte den med en annen (delvis skjult)lyskilde.