tirsdag 29. juni 2010

Flere Bybaner i Bergen...

Jeg skrev i min kommentar til Rundomrundts utmerkede innlegg om Bergens ny Bybane at jeg ikke hadde fått hverken tatt bilde eller reist med den. På sett og hvis er dette både rett og galt. Vi tilbrakte noen dager i USA i vår og bodde da i Jersey City, nærmeste nabo til Manhattan. Her hadde de en egen Bybane, og den som er skarpøyd kan lese at den het Hudson-Bergen Light Rail Den ble åpnet i 2000 og har mye til felles med sin nye navnebror i Bergen.

PS Bildene er dessverre ikke av samme kvalitet som hans.

Bare må....





Det er en stund siden jeg bidro med et bilde, så nå bare måtte jeg ta meg sammen. Og da følte jeg at det var på sin plass å bidra med Bergens nye stolthet: Bybanen :)
Jeg har slitt litt med å få tatt et bilde som ikke har hatt for mange uromomenter i seg (som andre biler og passasjerer. Hvem skulle tro at det var på perrongen på Nestun, på en søndag, med masse folk, at det skulle klaffe :).

mandag 21. juni 2010






Fikk en Sigma 105mm macro linse i posten på lørdag, så i går ble det litt testskyting.

onsdag 16. juni 2010










Var ute på Vigra og knipset litt i kveld.
Ble litt nervøs da det kom en politibil med blålys mot meg etter jeg hadde stresset for å rekke flyet som skulle lande, men den kjørte heldigvis rett forbi hehe :)

lørdag 12. juni 2010

Mat.


har prøvd å gjøre litt med fargene på hjorten, vart det bedre no?

torsdag 10. juni 2010

Fontene




For flere bilder, se: www.nekkoy.blogspot.com